تبليغات در Dplay



جديدترين ارسال ها

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: عدم آنتن دهی WIFI در چند مودم مدل TP-LINK

  1. Top | #1

    عنوان کاربر
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    May 2019
    شماره کاربری
    19530
    ارسال ها
    48
    تشکر
    55
    تشکر شده 49 بار در 27 ارسال

    photo عدم آنتن دهی WIFI در چند مودم مدل TP-LINK

    با درود خدمت دوستان اساتید

    چند مودم- TP-LINK W8151N- W8961N - W8910 N- W8951ND

    مشکل همه این مودم های عدم آنتن دهی WIFI است. در حالیکه با کامپیوتر به راحتی و بالاترین کیفیت کار می کند
    در تنظیمات همه چیز مرتبه است
    حتی چندین بار تنظیمات فرکانس و... را تغییر دادم..پس احتمالا آیسی سالم باشد هست؟
    در همه این مودم ها چراغ مربوط به wifi روشن است و حتی دکمه مربوط به خاموش و روشن کردن WIFI کار می کند.
    در هیچ یک از این ها اسم مدل مودم در لیست WIFI نشان داده نمیشود


    سوال
    ایا با وجود داشتن تنظیمات WIFI آیسی سالم هستش؟
    ایا احتمال دارد با پروگرام کردن مجدد آیسی فلش مشکل برطرف شود؟
    من اسیلوسکوپ فعلا ندارم...ایا احتمال دارد کریستال خراب باشد...؟

    خواهش میکنم جواب بدهید
    متاسفانه بجز یک و دو نفر کسی جواب یا پیشنهادی ارائه نمی دهد.کاری به اساتید ندارم. همه میتوانند نظر دهند.صرف چک کردن مطالب و تکنیک ها جدید نمیشود فروم را رها کرد و باید نظر ارائه داد این در حالی است یکی از بهترین وب سایت های تعمیراتی در ایران هست...باید گفت متاسفانه اکثرا فقط برای دانلود و به اصطلاح یکی از دوستان که اتفاقا به خود من تذکر داد.برخی فقط برای جارو کردم سایت تشریف آوردند..من شخصا عقیده دارم با این همه امکانات از لحاظ فایل و البته آموزش های جالب پرداخت 15 هزار تومان ناچیز است.من چون در حال آموزش چند شاگرد هستم و از مطالب سایت فقط برای آموزش آن چند نفر استفاده میکنم بنظرم از انصاف دور است کسی سایت را جارو بزنه و برای سایت های همسایه ببرد. شخصا از نظر وجدان چندین مطلب آموزشی آپلود کردم و این کار حتما ادامه پیدا خواهد کرد...چون کار راه انداز بوده برای من و اکثریت وجود این سایت عالی..
    با سپاس

  2. کاربرانی که از این ارسال تشکر کرده اند


  3. Top | #2

    عنوان کاربر
    کاربر مشترک
    تاریخ عضویت
    Apr 2020
    شماره کاربری
    27115
    ارسال ها
    11
    تشکر
    31
    تشکر شده 46 بار در 7 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط samizbaz فقط کاربران عضو می توانند لینک ها را ببینید.برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید
    با درود خدمت دوستان اساتید

    چند مودم- TP-LINK W8151N- W8961N - W8910 N- W8951ND

    مشکل همه این مودم های عدم آنتن دهی WIFI است. در حالیکه با کامپیوتر به راحتی و بالاترین کیفیت کار می کند
    در تنظیمات همه چیز مرتبه است
    حتی چندین بار تنظیمات فرکانس و... را تغییر دادم..پس احتمالا آیسی سالم باشد هست؟
    در همه این مودم ها چراغ مربوط به wifi روشن است و حتی دکمه مربوط به خاموش و روشن کردن WIFI کار می کند.
    در هیچ یک از این ها اسم مدل مودم در لیست WIFI نشان داده نمیشود


    سوال
    ایا با وجود داشتن تنظیمات WIFI آیسی سالم هستش؟
    ایا احتمال دارد با پروگرام کردن مجدد آیسی فلش مشکل برطرف شود؟
    من اسیلوسکوپ فعلا ندارم...ایا احتمال دارد کریستال خراب باشد...؟

    خواهش میکنم جواب بدهید
    متاسفانه بجز یک و دو نفر کسی جواب یا پیشنهادی ارائه نمی دهد.کاری به اساتید ندارم. همه میتوانند نظر دهند.صرف چک کردن مطالب و تکنیک ها جدید نمیشود فروم را رها کرد و باید نظر ارائه داد این در حالی است یکی از بهترین وب سایت های تعمیراتی در ایران هست...باید گفت متاسفانه اکثرا فقط برای دانلود و به اصطلاح یکی از دوستان که اتفاقا به خود من تذکر داد.برخی فقط برای جارو کردم سایت تشریف آوردند..من شخصا عقیده دارم با این همه امکانات از لحاظ فایل و البته آموزش های جالب پرداخت 15 هزار تومان ناچیز است.من چون در حال آموزش چند شاگرد هستم و از مطالب سایت فقط برای آموزش آن چند نفر استفاده میکنم بنظرم از انصاف دور است کسی سایت را جارو بزنه و برای سایت های همسایه ببرد. شخصا از نظر وجدان چندین مطلب آموزشی آپلود کردم و این کار حتما ادامه پیدا خواهد کرد...چون کار راه انداز بوده برای من و اکثریت وجود این سایت عالی..
    با سپاس
    دوست عزیز ممکنه جوابم کارتون رو راه نندازه اما شاید ارزش خوندن برای بقیه رو داشته باشه
    برای این مشکل که من هنوز بهش بر نخوردم اگه برای خودم باشه طبق یه روال کارو انجام میدم تا بفهمم مشکل چیه و از اون به بعد همون کار رو در مورد مدل هایی که تست کردم به عنوان اولین کار انجام میدم
    اول از همه اینه که آی سی فلش (همون بایوس خودمون) رو دوباره از نو با فریمور مناسبش پروگرم میکنم
    اگه جواب نداد در مرحله بعد کریستال رو عوض میکنم
    در مرحله سوم چیپ وایرلس رو ریسولد میکنم (همون هیت دادن با هیتر همراه خمیر فلکس ریخته شده در پایه ها)
    در محله چهارم میرم سراغ خود چیپست وایرلس و اونو عوض میکنم
    و در مرحله آخر میشه ریسولد خود چیپ اصلی مودم
    امیدوارم که براتون مفید بوده باشه

  4. کاربرانی که از این ارسال تشکر کرده اند


  5. Top | #3

    عنوان کاربر
    کاربر سایت
    تاریخ عضویت
    Dec 2018
    شماره کاربری
    17068
    ارسال ها
    13
    تشکر
    98
    تشکر شده 11 بار در 7 ارسال

    عدم آنتن دهی WIFI

    نقل قول نوشته اصلی توسط samizbaz فقط کاربران عضو می توانند لینک ها را ببینید.برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید
    با درود خدمت دوستان اساتید

    چند مودم- TP-LINK W8151N- W8961N - W8910 N- W8951ND

    مشکل همه این مودم های عدم آنتن دهی WIFI است. در حالیکه با کامپیوتر به راحتی و بالاترین کیفیت کار می کند
    در تنظیمات همه چیز مرتبه است
    حتی چندین بار تنظیمات فرکانس و... را تغییر دادم..پس احتمالا آیسی سالم باشد هست؟
    در همه این مودم ها چراغ مربوط به wifi روشن است و حتی دکمه مربوط به خاموش و روشن کردن WIFI کار می کند.
    در هیچ یک از این ها اسم مدل مودم در لیست WIFI نشان داده نمیشود


    سوال
    ایا با وجود داشتن تنظیمات WIFI آیسی سالم هستش؟
    ایا احتمال دارد با پروگرام کردن مجدد آیسی فلش مشکل برطرف شود؟
    من اسیلوسکوپ فعلا ندارم...ایا احتمال دارد کریستال خراب باشد...؟

    خواهش میکنم جواب بدهید
    متاسفانه بجز یک و دو نفر کسی جواب یا پیشنهادی ارائه نمی دهد.کاری به اساتید ندارم. همه میتوانند نظر دهند.صرف چک کردن مطالب و تکنیک ها جدید نمیشود فروم را رها کرد و باید نظر ارائه داد این در حالی است یکی از بهترین وب سایت های تعمیراتی در ایران هست...باید گفت متاسفانه اکثرا فقط برای دانلود و به اصطلاح یکی از دوستان که اتفاقا به خود من تذکر داد.برخی فقط برای جارو کردم سایت تشریف آوردند..من شخصا عقیده دارم با این همه امکانات از لحاظ فایل و البته آموزش های جالب پرداخت 15 هزار تومان ناچیز است.من چون در حال آموزش چند شاگرد هستم و از مطالب سایت فقط برای آموزش آن چند نفر استفاده میکنم بنظرم از انصاف دور است کسی سایت را جارو بزنه و برای سایت های همسایه ببرد. شخصا از نظر وجدان چندین مطلب آموزشی آپلود کردم و این کار حتما ادامه پیدا خواهد کرد...چون کار راه انداز بوده برای من و اکثریت وجود این سایت عالی..
    با سپاس

    باسلام مقادیر vpi و vci رو ببینید درسته بارها همچین مشکل رو داشتم با تصحیح رفع شدند تغییر کرده بودند در صورت درست بودن اپدیت و سپس ریست کنید
    ویرایش توسط ali1234 : 11-15-2020 در ساعت 19:18

  6. 2 کاربر مقابل از ali1234 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  7. Top | #4

    عنوان کاربر
    کاربر مشترک
    تاریخ عضویت
    Dec 2020
    شماره کاربری
    37491
    ارسال ها
    6
    تشکر
    9
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
    با درود
    برای من چندین مودم Tplink اومد.چراغ وای فای روشن بود ولی آنتن نداشت..اسمش نبود...چراغ خاموش بود....
    مشکل عدم آنتن دهی وای فای...موبایل قادر به شناسایی آنتن و اسم مودم نبود
    در چند دهها مورد با تعویض کریستال مشکل برطرف شد
    در یک مورد با هیت دادن آیسی وای فای
    یک مورد با تعویض آیسی وای فای
    الان یک مشکل من دارم
    دوستان دو مورد مشکل ..عرض کردم مودمذ قبلا که به کامپیوتر متصل میشد ولی وای فای نداشت ..یا چراغ روشن میشد یا نمیشد...الان مشکل وای فای برطرف شده..یعنی شناسایی میکنه....ولی وقتی به خط اینترنت وصل میکنم ...خط تلفن رو شناسایی نمیکنه..
    بنظرتون آیسی رو فلش کنم؟؟؟ ربطی هم نداره چون کریستال تعویض کردم...
    ولی..نمیدونم چرا این مشکل رخ داده
    لطفا عزیزان کمک کنید
    سپاس

  8. Top | #5

    عنوان کاربر
    کنترل ارشد سایت
    تاریخ عضویت
    Apr 2015
    شماره کاربری
    8
    ارسال ها
    3,527
    تشکر
    3,769
    تشکر شده 11,451 بار در 3,326 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Aryos1400 فقط کاربران عضو می توانند لینک ها را ببینید.برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید
    با درود
    برای من چندین مودم Tplink اومد.چراغ وای فای روشن بود ولی آنتن نداشت..اسمش نبود...چراغ خاموش بود....
    مشکل عدم آنتن دهی وای فای...موبایل قادر به شناسایی آنتن و اسم مودم نبود
    در چند دهها مورد با تعویض کریستال مشکل برطرف شد
    در یک مورد با هیت دادن آیسی وای فای
    یک مورد با تعویض آیسی وای فای
    الان یک مشکل من دارم
    دوستان دو مورد مشکل ..عرض کردم مودمذ قبلا که به کامپیوتر متصل میشد ولی وای فای نداشت ..یا چراغ روشن میشد یا نمیشد...الان مشکل وای فای برطرف شده..یعنی شناسایی میکنه....ولی وقتی به خط اینترنت وصل میکنم ...خط تلفن رو شناسایی نمیکنه..
    بنظرتون آیسی رو فلش کنم؟؟؟ ربطی هم نداره چون کریستال تعویض کردم...
    ولی..نمیدونم چرا این مشکل رخ داده
    لطفا عزیزان کمک کنید
    سپاس

    درود

    ایراد از ایسی پشت خط لن تلفن در مودم هست از فلش نیست
    امضای Mortal Kombat


    فقط کاربران عضو می توانند لینک ها را ببینید.برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید


  9. کاربرانی که از این ارسال تشکر کرده اند


مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
.