توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی جهت ورود به منو سرویس صنام
سلام استاد من تعمیرکارم آیا تلویزیون صنام کنترل مخصوص داره برای کد مخفی منظورم ال دی است
سلام استاد من تعمیرکارم آیا تلویزیون صنام کنترل مخصوص داره برای کد مخفی منظورم ال دی است
سلام
بله استاد گرامی , کنترل سرویس رو اغلب فقط نمایندگان دارند .
سلام خدمت استاد . من کنترل مادر ال ای دی های الجی را گرفتم خواستم بدونم چه جوری باهاش وارد منو مخی بشم . ممنون از لطف و مهربانی شما
Mortal Kombat
04-22-2018, 19:24
سلام خدمت استاد . من کنترل مادر ال ای دی های الجی را گرفتم خواستم بدونم چه جوری باهاش وارد منو مخی بشم . ممنون از لطف و مهربانی شما
درود
روش برای رسیدن به منوی مخفی تلویزیون ال جی
برای اینکه به منوی مخفی تلویزیونهای ال جی دسترسی داشته باشید . سه راه وجود دارد ، دکمه ی « OK » روی کنترل را پنل تلویزیون را بصورت همزمان به مدت پنج تا هفت ثانیه فشار داده و نگه دارید ، تا منوی مخفی برایتان باز شود . یا اینکه با فشار دادن همزمان دکمه ی اوکی و دکمه ی کاهش صدا بطور همزمان به مدت 15 ثانیه ، منو ی مخفی بر روی نمایشگر تلویزیون ظاهر می شود. البته روش دیگری هم برای باز کردن منوی مخفی وجود دارد و آن هم فشار دادن همزمان دکمه ی منو بر روی کنترل و پنل تلویزیون . هر کدام از این روشها را که اجرا کنید ، منوی مخفی تلویزیون برایتان فعال می شود . برخی از مدل تلویزیون های ال جی با هر دو وش هم دکمه ی «ok» و هم دکمه ی «menu» منوی سرویس مخفی را باز می کنند.
7367
این پنجره ی جدیدی که باز شده است منو نام دارد و به احتمال زیاد از شما رمز عبور می خواهد . البته برخی از تلویزیون ها بدون نیاز به رمز عبور مستقیم منوی مخفی را در اختیار کاربران قرار می دهند . حال اگر تلویزیون شما برای ادامه ی عملیات رمز عبور درخواست کرد . شما می توانید ابتدا رمز چهار رقمی 0000« چهار صفر» را وارد کنید . اگر این کد صحیح نبود و دستگاه ارور داد ، می توانید یکی از کدهای 7777 و یا 0413 و یا 8741 را وارد کنید .شاید یکی از آنها درست باشد . اگر این کدها هم صحیح نبودند و باز تنظبمات را برایتان باز نکرد ، کد 8743 و یا 8878 را وارد کنید . مطمئناً یکی از این کدها می تواند رمز عبور شما باشد و پنجره ی جدید تنظیمات را به رویتان باز کند . حالا می توانید هر تغییراتی را که می خواهید ، اعمال کنید . و در آخر تغییرات دکمه ی « 0k» را بزنید.
7368
19jalili
05-18-2019, 17:04
منومخفی صنام منو 1147
vBulletin® v4.2.1, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.